LÁTVÁNYOSSÁGOK ÉS ÉRDEKESSÉGEK


A Fun Park Biograd egy szórakoztató park, ideális helyen, Biograd na Moru közelében. Látványos szórakozási élményt kínál az egész család számára az Adriai-tenger szívében.


Válasszon kalandot a három vezetési téma közül: űr, kalózváros vagy vadnyugat, és soha nem látott módon tapasztalja meg a szórakozást. A 2019-es szezonban új látványossággal bővült, amely Európa egyik legnépszerűbb látványossága a vidámparkokban. Az Atlantis vonzereje 20 méter magasra emelkedik, és nagy sebességgel ereszkedik le a vízhez, amely a kocsiban ülő vendégeket kifröccseni. A Fun Park Biograd további adrenalin-látnivalókkal rendelkezik, például hullámvasút, óriáskerék, pörgő alátét, valamint számos családi és gyermeki látnivaló.


A túrák mellett mágusok, zsonglőrök, cirkuszi előadók, stand-up humoristák és hasonló kiállítók szórakoztatják Önt a világ különböző pontjairól.


A parkban mindenki talál valamit maga számára. Ha nem rajong az adrenalin-túrákért, akkor a Játékterem játszótermében a klasszikus játékok megfelelhetnek az ízlésének. A Fun Park Biograd sláger vonzereje az XD Dark Ride is, egy kalandos virtuális interaktív utazás, amely számítógéppel szimulált tapasztalatokon alapszik.


Senki sem maradhat éhes vagy szomjas számos vendéglátóhely mellett, amelyek biztosan kielégítik az összes látogató igényeit. Élvezheti az egész élményt, ha ajándéktárgyakat vásárol szeretteinek.


Különleges alkalmak, esküvők, csapatépítés és születésnapok is szervezhetők egy különleges alkalomra a látványos élmény érdekében a Fun Park Biogradban.